DICKIES CARGO-HOUSUT

Dickies on tuottanut kestäviä työvaatteita jo vuodesta 1922 lähtien. Varsinkin heidän valmistamat työhousunsa ovat saaneet suuren suosion, mutta myös Gargo-housut ovat löytäneet oman yleisönsä. Yhtiön juuret työvaatteiden valmistaja takaa aina housujen ehdottoman kestävän laadun. Ne kestävät kovaakin käyttöä ja säilyttävät värinsä joka pesun jälkeen. Istuvuudeltaan housut antavat esteettömän liikkuvuuden ja ne ovat ehdottoman mukavat päällä. Vuosien varrella Dickiesistä on tullut suosittu monenlaisten työläisten keskuudessa – sekä muun muassa rullalautailijoiden päällä. Dickies on ottanut tämän trendin huomioon ja päivittänyt joitain klassisia tyylejään nykyaikaisemman näköisiksi sekä lisännyt esimerkiksi mallin, joka on istuvuudeltaan hieman tiukempi. Alla näet koko valikoiman upeita Gargo-housuja. 

Dickies-työvaatteiden klassikot kehittyvät jatkuvasti


Dickies-housuista on tullut osa jokaisen hyvin varustettua vaatekaappia työvaatteiden osalta. Emme enää elä sitä päivää, jolloin Dickies-chinot löytyivät ainoastaan tehtaiden työntekijöiden päältä. Erilaisten sub-kulttuurien ansiosta, skeittarit sekä Hip Hopin ja Punkin kuuntelijat ovat kasvattaneet Dickiesin suosiota huomattavasti aina 1990-luvulta lähtien.

Dickies 872-housut on valmistettu klassisen chino-mallin mukaisesti ja antavat tälle mallille modernin twistin. Tyyli on hieman alkuperäistä 874-mallia räätälöidympi ja siinä on hienovaraisesti kapeneva lahje. Housut on valmistettu kestävästä puuvillan ja polyesterin sekoituksesta – näissä twill-kankaisissa housuissa yhdistyy tyypilliset Dickiesille tyypillinen kestävyys ja moderni istuvuus.

872-mallin istuvuus on mallien 873 ja 803 välillä – ei aivan yhtä väljä kuin ensin mainittu, mutta ei niin tiukka kuin jälkimmäinen. Housut itse istuvat mukavasti vyötärön alapuolella ja ovat kapeat lantion ja reisien kohdalta. Housuissa on tietysti Dickies-housuille ominaiset laskokset, joiden ansiosta ne sopivat käytännöllisesti jokapäiväiseen elämään. Nämä housut kestävät rankan työn ja ovat yksi pitkäaikaisista kumppaneista. Housut eivät rypisty ja hylkivät sekä tahroja että likaa Dickiesille ominaisen kudonnan ja pintakäsittelyn ansiosta, mutta ne ovat samalla hieman pehmeämpää laatua kuin esimerkiksi 873-malliset housut. Dickiesin kestävät signeeratut vyölenkit antavat lisätukea raskaammille vöille – leveät vyölenkit on suunniteltu kestämään raskaita työkaluvöitä tai yhtä, kahta tai kymmentä jousihakaa. 

Kun kysymys on tyylistä ja tarpeesta


Kenelläkään kahdella ihmisellä ei ole samaa vartalon muotoa ja Dickies on tästä erittäin tietoinen – tyköistuva malli sopii joillekin ihmisille, väljemmät lahkeet toisille. Joissain tilanteissa tarvitset kuitenkin jotain samalla rentoa ja muodollista, ja huomaat, kuinka Dickiesin klassisten mallien valikoima sopii arjen jokaiseen tilanteeseen.

Katutyylissä 872-malliset housut voi esimerkiksi yhdistää pariin korkea nilkkaisia lenkkareita, tai niitä voi käyttää t-paidan ja loafer-tyylisten kenkien kanssa ja saat hieman kapeamman tyylin, kuin skeittareiden suosimalla 874-mallilla. Varsinkin 872-mallin hillittyjen ja luonnonläheisten värien ansiosta housut sopivat käytettäväksi minkä tahansa vaatteen kanssa – yhdistä vihreä t-paita tai tummanpunainen huppari maanläheisen tyylin saavuttamiseksi. Dickies-vaatteet tekevät tyylillä leikkimisen helpoksi – kunhan vain ensin tutustut eri mallien istuvuuteen, niin voit valita Dickies-chinot, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi.

Dickies Workwear on valmistanut työvaatteita jo melkein 100 vuotta, jonka takia he suhtautuvat valmistamiinsa miesten vaatekaapin perustuotteisiin erittäin vakavasti. Jos siis haluat muutaman klassisen vaateparin kaappiisi, niin Dickies-housut ovat aina varma valinta. Jokainen Dickies-housupari on varmaa laatua ja lähes 100 vuoden historialla.

Löydä uudet 872-mallin housut tältä sivulta


Jos kapeneva lahkeinen istuvuus on tyyliisi parhaiten sopiva housutyyppi tai jos etsin jotain uutta päällepantavaa, niin 872-mallinen tyköistuva malli voi pelastaa juuri sinun päiväsi.