Housut

DICKIES-, CARGO- & TYÖHOUSUT

Tarjoamme Euroopan laajimman valikoiman Dickies-housuja. Olemme koonneet kaikki siisteimmät tyylit amerikkalaisista Dickies-housuista Street To Wear-sivustolle. Löydät täältä muun muassa klassiset 874 Työhousut, supertyylikkäät Slim Fit 872 Työhousut ja rennot New York Cargo -housut. Dickies aloitti vuonna 1922 tuottamaan haalareita rautatie- ja maataloustyöntekijöille. Alkuperäisiä haalareita voi ostaa yhä tänäkin päivänä ja löytyvät valikoimastamme. Haalarien suosio kasvoi ja ne tulivat nopeasti tunnetuksi tinkimättömästä laadustaan ja valikoima levisi pian mm. toisten alojen työhousuiksi. Nykyään on saatavilla erilaisia ja -tyylisiä Dickies-housuja, mutta kaikille niille on yhteistä se, ettei niiden laadusta ole tingitty.

Housut kestävällä historialla


Helposti tunnistettavalla Dickies-logolla merkittyjä työvaatteita käytetään melkein kaikilla aloilla sekä monissa maailman haastavimmissa työympäristöissä. Dickies-työvaatteet ovat tunnettuja toiminnallisuudestaan, mukavuudestaan ja kestävyydestään niin maanviljelyn kuin öljyntuotannon keskuudessa työskentelevien ihmisten parissa. Ei siis ole yllätys, että työhousut ovat yksi Dickies-tuotteiden suosituimmista ja niitä myydään vuosittain satojatuhansia kappaleita. Vuonna 1922 Dickiesin tunnusomaisimpia tuotteita olivat lappuhaalarit – housut, joita on miltei mahdoton tuhota. Tänä päivänä ostetuimpiin ja tunnetuinpiin tuotteisiin kuuluvat heidän työhousunsa – varsinkin Original 874 -housut, jotka ovat olleet saatavilla jo vuodesta 1967 asti.

1980-luvun eteläisen Kalifornian kulmilla asuvat latino-miehet ja latina-naiset alkoivat yhdistellä Dickies-vaatteita omaan tyyliinsä ja jo 80-luvun lopulla vaatteet olivat tulleet jäädäkseen alueen katutyyliin. Miesten nähtiin käyttävän työhousuja ja yli-isoja napitettavia työpuseroita tai istuvia valkoisia t-paitoja, ja naiset käyttivät Dickies-vaatteita osana uudelleen syntynyttä pin-up-tyyliä. Kyseinen tyyli tunnetaan "Cholo"-nimellä ja se levisi latino-kortteleiden ulkopuolelle ja koko eteläiseen Kaliforniaan. 90-luvun alussa Dickies-työvaatteet kohosivat toden teolla amerikkalaisen nuorison suosioon. Vaatteiden kestävä tyyli ja vahva muotoilu herätti myös kiinnostusta nuorten skeittareiden keskuudessa – tämän johdosta Dickiesistä muodostui kulttimerkki. Tämä odottamaton, mutta lämpimästi vastaanotettu kehitys levisi sittemmin Eurooppaan, jossa merkin suosio jatkaa tänäkin päivänä kasvuaan nuorison keskuudessa.

Sanojamme korjataan usein, kun kutsumme Dickies-housuja työhousuiksi, sillä yhä useampi kutsuu niitä myös puvunhousuiksi. Klassinen leikkaus prässeillä, jotka ovat sekä uskomattoman kestävät että siunaus niille, jotka haluavat helpon ja ammattimaisen tyylin. Dickiesin eri väriset housut sopivat jokaiseen elämäntilanteeseen: harmaa pari toimistolle, sininen pari kotitöihin ja mustat tietenkin hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Sinun ei siis tarvitse omistaa muita kuin muutamat Dickies-housut – muille housuille ei yksinkertaisesti ole käyttöä.

Uudet ajat


Ajat ovat todellakin muuttuneet viimeisen vuosisadan aikana, jolloin Dickies on ollut olemassa ja siinä samalla Dickies on myös muuttunut. Varsinkin uuden teknologian tarjoaman avun myötä. Dickies on huomioinut kasvavan kysynnän vastuullisesti tuotetuista tuotteista ja siten valinnut käyttää uusimpia valmistustapoja ja -materiaaleja parantaakseen tuotevalikoimaansa – näin yhtiö näyttää käytännössä, kuinka he uudistavat jatkuvasti työvaatteiden muotia vastatakseen asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin. Jokaisessa Dickies KHAKI-housuissa on esimerkiksi käytetty yhdeksän muovipulloa. Näiden ympäristöystävällisten housujen pesu vie vähemmän vettä, kuivaaminen vie vähemmän sähköä, ne vievät vähemmän tilaa kaatopaikalla, eikä sinun tarvitse ostaa uusia housuja yhtä usein. Yhteistyössä REPREVE-materiaalien kanssa, Dickies KHAKI-housut on valmistettu kierrätyskuidusta, joka taas on peräisin teollisuustuotteiden kuitujätteistä ja käytetyistä muovipulloista. Tämä on yksi tapa, jolla Dickies auttaa parantamaan maailmaa – muuttamalla jätteitä kestäviksi työhousuiksi.

Vaikka Dickies on ylpeä pitkästä ja tunnetusta historiastaan, on se epäilemättä yksi 2000-luvun yhtiöistä. Dickies Työvaatteet suuntaavat kohti tulevaisuutta uusien ideoiden ja innovatiivisen kehityksen saattelemana, pitäen kuitenkin kiinni siitä, kuinka tärkeää on muistaa mistä yhtiö sai alkunsa.

Dickies-vaatteet ovat juuri sinulle


Voit löytää Dickies-housuja kaikissa malleissa ja materiaaleissa sekä joka koossa – Skinny- ja Slim-malleista Original- ja Regular-malleihin. Etsi sivuilta omat suosikkisi mukaan lukien puuvillahousut, puuvilla/polyesteri sekoitus, cargo-housut, puusepän housut sekä erityyliset työhousut polvivahvistuksilla. Ominaisuudet, jotka ovat tehneet Dickiesistä maailmanlaajuisen tuotemerkin, korostuvat erinomaisesti Dickiesin haalareissa, työhousuissa ja takeissa, jotka tarjoavat toimivuutta ja tehokkuutta klassisessa tyylissä.

Valikoima sisältää Dickies 803 Slim Skinny -housut, jotka sopivat parhaiten niille, jotka toivovat tyköistuvan leikkauksen, Dickies 872 Slim Fit -housut, jotka tarjoavat enemmän räätälöidyn mallin, kun taas 873 Slim Straight -malli tarjoaa rennomman mutta silti tyylikkään lookin. Valikoima sisältää tietenkin myös klassiset mukavan ja kestävän 874-mallin, jota käyttävät kaikki hitsaajista taitaviin BMX-pyöräilijöihin.

Dickies on päättänyt säilyttää asemansa vaateteollisuudessa tuottamalla kestäviä ja toiminnallisia työvaatteita, joissa yhdistyvät filosofia, jossa asiakas saa hyvää laatua sekä rahoilleen vastinetta. Tämä filosofia on ollut osa Williamson-Dickie historiaa jo ensimmäisestä päivästä saakka. Yhtiö pyrkii olemaan välittömästi tunnistettava brändi, jolla on tunnettu maine kaikkialla maailmassa.