873 Work Pant

DICKIES 873 HOUSUT – TYÖHOUSUT

Dickies on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä työvaatemerkeistä. Heidän työhousunsa ovat itse asiassa tilastoissa koko Yhdysvaltojen myydyimmät. Tämä pätee luonnollisesti myös 873-mallin työhousuihin. Dickies 873-työhousut kehitettiin ja suunniteltiin ottaen mallia klassisesta 874-työhousumallista. 873-malli on kuitenkin hieman kapeampi lahkeinen, joiden ansiosta saat hieman klassisemman ja suoraviivaisemman tyylin verrattuna 874-malliin. Uskomaton mukavuus ja erinomainen laatu ovat kuitenkin samoja molemmissa malleissa, ja jos haluat pukea jalkaan housut, jotka ovat loistavia ominaispiirteissään, niin Dickies 873-työhousut ovat hyvä valinta juuri sinulle. Housujen kanssa voi käyttää monia erilaisia asusteita, joten riippumatta mikä onkaan tämän hetken vaatetyylisi, olet varmasti iloinen käyttäessäsi näitä laadukkaita Dickies-housuja.

Työvaatteet, joissa keskitytään hyvään laatuun


Dickies on tuotemerkki, joka tunnetaan hyvästä laadustaan. Tuotemerkin tarina alkoi työvaatemerkkinä, ja siksi korkea laatu ja kestävyys olivat yhtiön perustana. Kun vaatteet tehtiin käytettäväksi rankkaan työhön, ei ollut mitään järkeä tehdä kompromisseja laadun suhteen. Siksi Dickies keskittyi luomaan loistavia ja vankkoja työvaatteita, jotka kestävät kaikenlaisen iskut.

Koska kyse on työvaatteista, yhtiön oli tietysti myös pidettävä mielessä, että vaatteet tuntuvat ja istuvat mukavalla ja harkitulla tavalla. Vaatteet kehitettiin alun perin amerikkalaisille työntekijöille, ja koska vaatteita oli tarkoitettu käytettäväksi kovaan työhön, oli myös välttämätöntä, että ne tarjosivat runsaasti tilaa liikkua.

Dickies on jatkuvasti keskittynyt juuri näihin samoihin piirteisiin, ja siksi voitkin odottaa saavasi parin todella mukavia housuja, kun ostat parin Dickies 873-työhousuja. Jokaiset ompeleet, napit ja taskut ovat kaikki tarkkaan harkittuja ja sijoitettuja. Näissä housuissa ei ole mitään, mikä olisi jätetty sattuman varaan, joten voit olla varma, että pääset kokemaan ennen odottamatonta mukavuutta, kun valitset Dickies 873-housut.

Dickies-vaatteet katukuvassa ja muotilehdissä


Dickies on edelleen erittäin suosittu työvaatteiden tuotemerkki. Siksi voitkin nähdä joukon erilaisia ​​ihmisiä, jotka tekevät fyysistä työtä ja käyttävät Dickies-vaatteita. Tuotemerkki aloitti aikoinaan työvaatteita tuottavana merkkinä ja on sitä edelleen.

Ajan myötä brändistä on kuitenkin tullut paljon enemmän kuin työvaatemerkki. Tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö he enää keskity hyvään laatuun, ja ettei vaatteiden tulisi olla ihanteellisia rankkaan fyysiseen työhön. Tämä tarkoittaa vain, että tuotemerkki on tullut tunnetuksi myös muilla alueilla. Niinpä tänään onkin mahdollista nähdä Dickies-vaatteita sekä kaduilla että erilaisissa muotilehdissä.

Tämä johtuu siitä, että Dickies on onnistunut tekemään laadukkaita ja istuvia vaatteita, mutta että ne on myös suunniteltu hyvin. Lisäksi korkean laadun ja täydellisen istuvuuden ansiosta Dickies on tullut suosituksi merkiksi skeittareiden piireissä ympäri maailmaa. Voit siis nähdä Dickiesin vaatteita lukuisissa skeittipuistoissa. Tämä pätee myös silloin, jos liikut hiphop- tai rock-musiikin piireissä. Dickies-tyyli kattaa yksinkertaisesti paljon luultua laajemman yleisön.

Dickies 873-työhousut moniin eri tarkoituksiin


Riippumatta siitä tarvitsetko uusia vaatteita töihin, tai jos olet heittäytynyt mukaan rullalautailun villiin elämään, tulet varmasti iloiseksi parista Dickies-housuja. Voit kokea samaa iloa, jos lähdet esimerkiksi suurelle seikkailulle jonnekin päin tätä suurta maailmaa ja laitat mieluusti jalkaan parin kestäviä housuja.

Tämä malli takaa monta erilaista mahdollisuutta. Housuissa on matala modernin tyylinen vyötärö sekä kaksi taskua edessä ja kaksi takana, aivan kuten chinoissa on tapana. Housut ovat tämän lisäksi kapeaa tyyliä, joten saat näillä housuilla erittäin klassisen ja siistin ilmeen.

Riippuen mitä muita asusteita käytät yhdessä housujesi kanssa, näillä Dickies 873-housuilla pääset toteuttamaan monta erilaista tyyliä ja siksi ne sopivatkin myös moniin erilaisiin tilanteisiin.

Löydä tältä sivulta omat suosikkihoususi


Olemme keränneet tälle sivulle runsaan valikoiman erilaisia Dickies-tuotteita. Siksi voit luonnollisesti myös löytää useita korkealaatuisia 873-mallin housuja. Ne on valmistettu käsitellystä tvillistä ja ne kestävät maineensa mukaan käytössä todella pitkän aikaa.

Housuja on saatavana useina eri väreinä, joten löydät varmasti omat lempihoususi, jotka sopivat juuri sinun makuusi. Dickies 873-malli takaa täydellisen suunnittelun, korkean laadun ja optimaalisen mukavuuden.