× Säästä jopa 50% Dickiesistä! Katso tarjous

Dickies Kengät ja Maiharit

Dickies-jalkineet on perinteiseen tapaan valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Ne ovat oikeaa käsityötä! Siksi niiden käyttäjä tietää saavansa laadukkaat ja upeat jalkineet, jotka kestävät kulutusta ja käyttöä. Dickies-kengät ovat loistava vaihtoehto niin työntekoon kuin lämmittämään jalkoja ja varpaita kylmien kuukausien aikana. Kengissä on paljon luonnetta ja niiden maskuliininen ilme sen kuin vain paranee joka käyttökerran jälkeen. Nämä jalkineet takaavat korkeaa laatua rahan vastineeksi. Valikoimamme mallit hylkivät vettä, joten jalkasi ovat varmasti kuivat ja mukavat. Astu sisään, katsele kenkien valikoimaa ja ihaile Dickies-jalkineissa näkyvää amerikkalaista käsityötä.

Dickies on myös naisten käyttöön


Dickies Workwear on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, jonka pitkä historia yhdistää laadukkaat tuotteet, tyylin ja edulliset hinnat. Jokainen tuote on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja kulutusta, ja siksi laaja valikoima eri tyyppisiä työntekijöitä putki- ja sähkömiehistä ylemmän johdon päälliköihin valitsevat Dickiesin luottobrändikseen. Dickies Workwear:in arvostetun tuotemerkin valmistajan maine tunnetaan nyt paremmin kuin koskaan aiemmin!

Dickies on lähtöisin työväen piireistä, mutta brändi alkoi 1980-luvulla houkutella yhä laajempaa ja monipuolisempaa yleisöä ja vaatteita ryhdyttiin myös markkinoimaan naisten käyttöön. Dickies ei enää tuottanut pelkästään miesten työvaatteita, vaan tarjosi nyt laajemman valikoiman demin-vaatteita sekä lasten- ja naisten vaatteita, joista käyttäjä pystyi valitsemaan suosikkinsa. Tyypillisen 80-luvun Dickies-vaatteiden käyttäjän elämään kuului raskasta työtä ja hauskanpitoa – ja vielä tänäänkin nämä saman tyyppiset ihmiset löytävät tiensä Dickies-merkin.

Dickies tunnetaan maailmanlaajuisesti alkuperäisistä 874-mallin työhousuista, jotka ovat jo 70-luvulta asti olleet oikea myyntimenestys. Näissä vaatteissa on taattua työvaatteiden kestävyyttä ja ne näyttävät samalla todella hyvältä. Nykyään nämä housut ovat erityisen suosittuja nuorten naisten keskuudessa, sillä housuissa on korkea vyötärö ja puhtaat linjat. Dickies 874-mallisto on kattava ja sopii kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Eurooppalainen Dickies-valikoima naisille


Vuonna 2019 Dickies-brändin eurooppalainen puoli kehitti naisille suunnatun tuotevalikoiman, joka on kaikista kattavin euroopan maaperällä. Tästä valikoimasta löytyy muunneltuja tuotteita jo tunnetuista Dickies-vaatteista sekä päivitettyjä klassikoita – kuten lappuhaalarit, jotka aloittivat koko huuman ja collegepaita, jonka saa nyt myös mekko-versiona. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima kokoja ja leikkauksia, joita ei aiemmin löytynyt Dickies-valikoimasta.

Dickiesin tuottamien naisten vaatteiden laatu on tietenkin alansa huippua; housut kestävät kulutusta, takit ovat lämpimiä, reppujen värit säilyvät, hupparien muoto pysyy samana ja collegepaidat ovat mukavia päällä. Ei siis syytä huoleen, sillä itse vaatteiden tuottaja on sitoutunut tarjoamaan ainoastaan hyviä työvaatteita, jotka istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä.

Dickies-tuotteita käytetään laajasti


Omistautuminen uusille innovaatioille ja jatkuva käyttäjäpalautteen kuunteleminen on muuttanut Dickiesin pienestä lappuhaalarifirmasta maailman suurimmaksi työvaatteiden valmistajaksi. Dickies tarjoaa laajan valikoiman työvaatteita aina työhousuista ja -paidoista, denim housuihin ja naisten työvaatevalikoimaan. Dickies on saatavilla jokaisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa ja joka Euroopan maassa, sekä muun muassa Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. On myös helppoa nähdä, miksi Dickiesin tuotevalikoima on päätynyt kansainväliseksi johtajaksi työvaatteiden saralla.

Jo alkuajoista lähtien, vuodesta 1922, jokainen Dickies-työvaatevalikoiman osa on edustanut sekä laatua että ylpeyttä, joka on tunnetusti perinteistä amerikkalaisessa työhengessä. Dickies laajentaa ja päivittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa, jossa on nyt tarjolla sekä historialliset työvaatteet että uusimmat tuotteet, kuten värikkään reput, hupparit kaiken ikäisille ja kattava valikoima hattuja ja lippiksiä.

Dickies-vaatteet sopivat sekä huippumalleille että kaikista likaisimpien töiden tekijöille, ja näiden piirteiden ansiosta ne ovat olleet jo vuosikymmenien ajan osa amerikkalaisten arkea. Vaikka vaatemerkki juhlistaa toimittaneensa työvaatteita Amerikan rankempien alojen työntekijöille jo sadan vuoden ajan, niin Dickies on edelleen ikoninen merkki, yhtä kestävä ja dynaaminen kuin ne työntekijät, joita se palvelee.